20 Haziran 2023 Salı

Will Smith'in yer aldığı ücretsiz hayatta kalma oyunu Undawn, hem PC hem de mobil platformlar için yayınlandı. Oyunun konusu ve sistem gereksinimlerini sizler için derledik:

 


LightSpeed Studios ve Level Infinite iş birliğiyle geliştirilen yeni oyunları Undawn, PC ve mobil cihazlar için piyasaya sürüldü. Bu açık dünyalı hayatta kalma RPG oyunu tamamen ücretsiz olarak sunulmakta ve Türkçe dil desteği bulunmaktadır.

Lightspeed Studios tarafından geliştirilen ve Level Infinite tarafından yayınlanacak olan Undawn, oyunseverlerin bu yıl en çok beklediği oyunlardan biridir. 15 Haziran tarihinden itibaren oyuncularla buluşan bu açık dünya RPG oyununda, oyuncular zombiler tarafından istila edilen bir dünyada hayatta kalan diğer oyuncularla birlikte çalışarak hem zombilere hem de düşmanlara karşı mücadele etmektedir.

Undawn, Türkçe dil seçeneğiyle hem PC hem de mobil platformlar için çıkış yapmıştır. PC kullanıcıları, oyunu Steam veya resmi internet sitesi üzerinden ücretsiz olarak indirebilirken, mobil oyuncular ise App Store ve Play Store üzerinden oyunu edinebilirler.

Undawn'ın hikayesi, hayatta kalma teması üzerine kurulmuş bir RPG oyunudur. Oyuncular, zombilerin istila ettiği bir dünyada diğer hayatta kalan oyuncularla birlikte çalışarak hem zombilerle hem de düşmanlarla mücadele etmektedir. Ayrıca ünlü oyuncu Will Smith, Trey Jones karakteri olarak oyunda rehberlik yapmaktadır.

Undawn, Unreal Engine motoru kullanılarak geliştirilmiş bir açık dünya oyunudur. Oyuncular, felaket sonrası bir dünyada farklı arazi ve ekosistemlerle dolu devasa bir evrene adım atacaklardır. Ayrıca oyuncular, kapsamlı bir serbest inşa sistemi aracılığıyla 1000'den fazla mobilya, eşya ve yapı türü içeren evlerini inşa edebileceklerdir.

Undawn Sistem Gereksinimleri:

Minimum:

İşletim Sistemi: Windows 7

İşlemci: Intel® Core i5 4430

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 660

Depolama: 20 GB boş alan

Önerilen:

İşletim Sistemi: Windows 10/11

İşlemci: Intel® Core™ i7-8700

Bellek: 16 GB RAM

Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 2060

Depolama: 20 GB boş alan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Call of Duty: Warzone Mobile

Call of Duty: Warzone Mobile - Mobilde Yeni Bir Savaş Arenası Call of Duty serisinin hayranları için müjde! Call of Duty: Warzone Mobile, se...