25 Nisan 2020 Cumartesi

IŞINLANMA NEDİR, NASIL ELDE EDİLİR? - Rise of Empire: Ice and Fire

Oyuna yeni başlayan arkadaşlarımızın yaşadığı en büyük problem: Kalemi ittifak üyelerinin yanına ışınlamak için ne yapmalıyım?

Bu yazıda Rise of Empire oyununda tüm savaş stratejilerinin temeli olan ışınlanma diğer bir deyimle teleport nedir, nasıl elde edilir konusunu paylaşacağız.



Işınlanma: Kalenizin haritadaki herhangi bir yere veya direk sizin arzu ettiğiniz bir yere taşınmasıdır. İki türlü ışınlanma vardır.



1. Rastgele Işınlanma: 

Bu ışınlanma türü kalenizi haritada rastgele bir noktaya atayacaktır. Ne işe yarar derseniz. Kalenizin bulunduğu yer muhtemel saldırılar alacağınız bir yer ise oradan ucuz bir yolla kaybolmanızı sağlar. Ayrıca yağma yaparak gelişimini sürdüren kaleler rastgele ışınlanmalar kullanarak haritada kendilerine farklı avlar bulup sürekli kaynak yağmalaya bilirler. Rastgele ışınlanma ittifak mağazasından 100.000 bağış puanı karşılığında alınabilir. Veya 500 gem karşılığında satın alınabilir.


2. Gelişmiş Işınlanma:

Gelişmiş ışınlanma kalenizi haritada direk sizin istediğiniz bir noktaya taşımanızı sağlar. Oldukça stratejik öneme sahiptir. Duruma göre ışınlanacağınız yer ittifakınızın kovanı da olabilir, düşmanınızın kalesinin yanı da. Savaş sırasında ittifaklar saldırı alan oyuncuların kalelerini saldırı alarmı verilince destek birlikleri ile doldururlar. Gelişmiş ışınlamayı kullanarak bu desteği almadan bir kaleyi vurabilirsiniz. Çok önemli olduğu için 2000 gem karşılığı satın alınabilir veya ittifak mağazasından 400.000 bağış puanı karşılığında alınabilir. Gelişmiş ışınlamayı kullanmak için haritada istediğiniz bir yere dokunup şehrimi buraya taşı seçeneğine dokunmanız gerekir.

Bir ittifaka yeni katılan herkese oyun ittifak yöneticilerinin daveti ile kullanabileceğiniz bedava bir adet gelişmiş ışınlanma verir. Ancak bu sadece bir kere kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Call of Duty: Warzone Mobile

Call of Duty: Warzone Mobile - Mobilde Yeni Bir Savaş Arenası Call of Duty serisinin hayranları için müjde! Call of Duty: Warzone Mobile, se...