28 Mart 2020 Cumartesi

TAVERNA, KÖMÜR ATÖLYESİ VE KRİSTAL ATÖLYESİ NEDEN ÖNEMLİ? - Rise of Empires: Ice and Fire

Rise of Empires: Ice and Fire oyununu oynarken sizlerde zamanla farkına varacaksınız ama süre kaybetmeden biz bu önemli bilgiyi size verelim.

Birinci önceliğiniz her zaman Tavernada içecek ve gıda, kömür atölyelerinde odun ve kristal atölyesinde* altın bulundurmak olsun.

* Ejder Kristali atölyesine merkez kale seviyeniz 16 olduktan sonra sahip olacaksınız. İlk başlarda dert etmenize gerek yok.

Taverna şehir nüfusunun yeme içme ihtiyaçlarının karşılandığı yerdir. Eğer tavernada gıda ve içecek biterse aç kalan nüfusu giderek kaybetmeye başlarsınız. Özellikle merkez kale gibi bazı binalara seviye atlatırken belli bir oranda nüfus istemektedir. Nüfusu maksimumda tutup seviye atlamak için tavernaya içecek ve gıda takviyesi yapmalısınız.

Kömür atölyelerinde her zaman yeteri kadar odun olması gerekir. Diğer üretim yerlerinin üretime devam edebilmesi ve hatta çoğu binanın seviye yükseltilebilmesi için kömüre ihtiyaç vardır. Kömür içinde oduna. Dolayısı ile kömür atölyelerinde odun biterse üretim yavaşlar. Ancak yağmacıların burayı durmadan odunla beslemesini tavsiye etmiyoruz, zaten üretmek gibi bir dertleri olmadığı için.

Kristal atölyesine altın göndermeniz diğerleri kadar elzem olmasa da özellikle 15. kale seviyesinden sonra çoğu geliştirmede kristale ihtiyacınız olacağını ve üretimininde çok az ve yavaş olduğunu dikkate alırsak, elinizden geldiğince altın takviyesi yapmanızı tavsiye ederiz.


Daha fazlası için diğer yazılara göz atmayı unutmayın!

2 yorum:

Call of Duty: Warzone Mobile

Call of Duty: Warzone Mobile - Mobilde Yeni Bir Savaş Arenası Call of Duty serisinin hayranları için müjde! Call of Duty: Warzone Mobile, se...