27 Mart 2020 Cuma

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN İPUÇLARI ! Rise of Empires: Ice and Fire

Rise of Empire: Ice and Fire oyununu daha yeni yüklediniz ve başlangıçta her şey çok mu karmaşık geliyor?

Daha önce onlarca strateji oyunu oynamış olsanız bile Rise of Empire: Ice and Fire oyununa başladığınız zaman onlarca karmaşık yapı ve yapılması gereken uzun bir görevler listesi ile karşı karşıya kalacaksınız. Birkaç saatinizi oyun için harcadıktan sonra sizde oyunu kavramaya başladığınızı fark edeceksiniz. Ancak başlangıçta tavsiyemiz oyunun size verdiği yönlendirmeleri takip etmeniz. Çünkü oyun temel gelişimi sağlamanızı tavsiye eden yönlendirmeler sunuyor. Bazı gelişmeler sadece merkez kale seviyesinin belli bir düzeye ulaşması ile aktif edilebiliyor, dolayısı ile en doğrusu Rise of Empire: Ice and Fire tavsiye geliştirmelerini takip etmek. Oyunun sizi yönlendirdiği gelişmeleri yapın. Ekranınızın hemen alt kısmında görevler bölümünden günlük ve uzun vadeli görevler listesini inceleyin ve onları yapın. Teknolojik gelişme tavsiyeleri ise araştırma bölümüne girdiğinizde ekranın alt kısmında gösterilmektedir. 



Rise of Empire: Ice and Fire tavsiye gelişmelerini tamamladıktan sonra boşta yeterince işçiniz olduğu zaman sağ alttaki inşa et bölümünde tamamlanmayan diğer binalara yönelebilirsiniz. Bu arada oyuna başladığınızda inşa çalışmalarında kullanabileceğiniz 1 işçiniz olacak ama merkez kale seviyeniz belli seviyelere geldiğinde Rise of Empire: Ice and Fire size yeni işçiler verecek.

Gelişiminiz başlangıç seviyesini tamamlayana kadar Rise of Empire: Ice and Fire yönlendirmelerine ihtiyaç duysanız da bir noktadan sonra tüm kararlarınızı kendi stratejileriniz doğrultusunda alacaksınız.

Rise of Empire: Ice and Fire HIZLI GELİŞİM TAVSİYELERİ

1- Merkez Kalenizin seviyesini olabildiğince erken 10'a çıkarmaya çalışın. Merkez kaleyi bu seviyeye çıkardıktan sonra diğer binaların gelişimi ile ilgilenebilirsiniz. Kalenizi 10. seviyeye çıkarırken elbette diğer binaların tamamını 1. seviyede tutamazsınız, ancak binaların tamamını en üst seviyede geliştirmek için zaman harcamayın. Eğer bir binanın direk olarak kale seviyesini arttırmayla veya asker eğitimiyle bir ilgisi yoksa geliştirmeyi sonraya bırakın.

2- Merkez kale seviyenizi (8-10) arası bir seviyeye çıkardıktan sonra önemli binaları yükseltmeye öncelik verin. Nüfusunuzu arttırın, kaynak üretim binalarının ve depolarınızın olabilecek en üst seviyede olduğundan emin olun.

İlerleyen zamanlarda her ne kadar haritadaki kaynaklardan çok daha fazla toplayacak olsanız da başlangıç aşamalarında şehrinizdeki kaynakların gelişiminize büyük katkısı olacaktır. O yüzden ihtiyaçlarınız karşılayacak kadar üretimiz olması gerekiyor.

Binaların tamamı gelişim için önem arz etmiyor, dolayısı ile kalenizi 10. seviyeye getirmeden tüm binaları geliştirmek için çabalamak sizi yavaşlatacaktır. 

Öncelik vermeniz gereken binalar; Merkez Kale, Evler, Kaynak Binaları ve Asker Eğitim Binalarıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Call of Duty: Warzone Mobile

Call of Duty: Warzone Mobile - Mobilde Yeni Bir Savaş Arenası Call of Duty serisinin hayranları için müjde! Call of Duty: Warzone Mobile, se...